8.5.2017
Hakutoimintoa on paranneltu siten että haettaessa tuotoksia niiden nimellä, haku tapahtuu vasta kolmen merkin jälkeen. Tämä vähentää haettaessa tapahtuvaa rasitusta sivulla, joka taas nopeuttaa palvelua.

24.3.2017
Etusivulle ja navigaatiopalkkiin lisätty omat linkit perusopetuksen ja ammatti- ja lukiokoulutuksen ePortfolio-kirjautumissivulle. Navigaatiopalkkia muokattua ja ePortfolion kehittämishankkeille lisätty oma linkki. Etusivun alaosaan lisätty kehittämis- ja kysymyslomake.

9.3.2017
Käyttötuki-osiota selkeytetty ja käyttöohjeisiin lisätty uusia ohjevideoita

27.2.2017
http://portfolio.edu.hel.fi -etusivun responsiivisuutta parannettu. Aloitussivu toimii nyt paremmin mobiililaitteilla.

24.2.2017
eHOPS edistyminen. EPortfolioon ja eTaitoon on lisätty Ohjaus-valikkoon eHOPS edistyminen-niminen toiminto, jota kautta sekä opiskelija että opettaja voivat seurata ja tehdä merkintöjä HOPSeihin niiden etemisen perusteella.ehopsjana.PNG
Jokaisessa HOPSissa on kaksi janaa, jotka kuvaavat opiskelijan sekä opettajan
arviota, kuinka paljon tietystä tavoitteista on saavutettu.
Painamalla HOPSin nimeä, käyttäjä pääse tarkemmin käsiksi HOPSiin ja sen sisältöihin.


Haun optimointi. Ennen käyttäjälle näkyi oletuksena Kaikki tuotokset (alla oleva kuva).

portfolioenneoptimoimista.PNG

Käyttäjiltä saadun palautteen perusteella tämä on muutettu siten, että oletuksena kaikissa muissa paitsi galleriassa, ryhmätyötiloissa ja eHOPS pohjissa, on joko Yksityinen tai jaettu Palvelun sisällä (alla kuvat). Lisäksi Kaikki vaihtoehto on siirretty aivan oikealle.

epofopäivitys.png

Muutoksella parannetaan eTaidon/ePortfolion käytettävyyttä ja suorituskykyä.

17.2.2017
Alla olevat ovat päivitetty myös perusopetuksen ePortfolioon.

10.2.2017
Palautukset. ETaitoon lisätty Ohjaus-valikkoon Palautukset-niminen toiminto, jota kautta opiskelija voi seurata palauttamiaan tuotoksiaan hallitusti yhdestä paikkaa.
ePortfolion käyttöohjeet sivulta kohdasta Ohjaus löytyy ohjeita uuden toiminnon käyttämiseen.

Haku koko nimellä. Korjattu bugi, jonka vuoksi käyttäjiä pystyi hakemaan vain etu- tai sukunimellä. Nyt haku toimii käyttäjän koko nimellä, joka helpottaa oikean käyttäjän löytämistä palvelusta.