ePortfolio / eTaito


Kirjaudu sisään (ammatillinen koulutus ja lukiot)
Kirjaudu sisään (peruskoulut)

Ajankohtaiset tiedotteet

10.1.2018: Kokeilkaa sekä Googlen että Microsoftin kaupungin tarjoamia portfolio työkaluja. Lisätietoja näistä saat portfolion tukipostista.
22.9.2017: eTaidon sisäänkirjautumisongelmat koskevat edelleen osaa uusista käyttäjistä. Vikaa korjataan ja odotellessa voit käyttää muita oppilaitoksesi tarjoamia sähköisiä oppimisalustoja.
29.8.2017: eTaidossa on sisäänkirjautumisongelmia uusilla käyttäjillä. Ongelma on tiedossa ja korjaustoimenpiteisiin on ryhdytty. Pahoittelemme häiriötä.
5.5.2017: ePortfoliota/eTaitoa päivitetty. Lue lisää

Lue kaikki tiedotteet

Käyttötuki


9.3.2017: Käyttöohjeisiin on lisätty ohjevideoita koskien ohjaus-valikon toimintaa ja käyttöä.

Teksti- ja video-ohjeet
Käyttötuki opettajilleePortfolio on opiskelijan oppimisympäristö

ePortfolio on osaamisen kehittämisen työkalu. Se muodostaa opiskelijalle henkilökohtaisen oppimisympäristön (Personal Learning Environment, PLE), jossa opiskelija itse hallinnoi omaa oppimistaan – oppimisprosessiaan ja tuotoksiaan. Opiskelija voi työstää ja taltioida portfolioon erilaisia tuotoksia, kuten oppimistehtäviä, esseitä, projektitöitä ja muistiinpanoja. Opiskelija voi myös reflektoida oppimistaan ja syventää osaamistaan työstämällä oppimispäiväkirjaa. Opiskelijan tuotosten lisäksi portfoliossa tulee näkyväksi opiskelijan oppimisprosessi. Tämä helpottaa oppimisen ohjausta ja osaamisen tunnistamista.


Ideoita tai kysyttävää ePortfoliosta tai eTaidosta? Kerrothan meille mielipiteesi tämän kyselylomakkeen kautta.


external image oppimisymparistot_merkki.jpg